St. Marks Pre-school

St Marks Pre-school

St Marks Pre-school is located in the grounds of an infant, junior and special school academy, in a residential area of Salisbury.  The pre-school is housed in a single-storey building with two classrooms, a small kitchen, office, quiet room, accessible toilet and nappy change area and a separate room with three children’s toilets and hand washing facilities. The building is accessed by a ramp to the front door, once inside the building all rooms are on one level with wheelchair-friendly doorways.

St Marks Pre-school has a generous outdoor space, which includes an outdoor classroom, a large playground with a 'Literacy Shed', climb-in sandpit, a mud kitchen, climbing and large construction materials, e.g. tyres, crates and pallets. The outdoor space also includes a garden that has two living willow dens, a story circle, the beginnings of a sensory garden, soft fruit bushes, and fruit trees as well as raised beds and a poly tunnel. The garden is accessed by a ramp from the front door; the playground is accessed via steps leading from one classroom and a ramp from the other, but can also be accessed via the front door ramp and side gate.

We are continuously developing our outdoor space.
 

         


Copyright St Marks Pre-School